Aannemer Arnhem

Als u een aannemer in de arm neemt om een aanbouw aan een huis te bouwen door een carport uit te breiden, huurt u dan een binnenhuisarchitect, een architect en een bouwkundig expert in? Met andere woorden, wat is de relatie of de gezamenlijke besluitvorming die plaatsvindt wanneer twee of meer mensen bij een project betrokken zijn. In het echte leven hebben aannemers en vaklui veel met elkaar te maken. Het is mogelijk dat zij met plaatselijke bouwinspecteurs en ambtenaren moeten vergaderen om de locatie van de bouwplaats goed te keuren en gedetailleerde tekeningen moeten indienen die de plaatselijke milieu-instanties moeten bekijken voordat zij een bouwvergunning kunnen afgeven. Deze procedure is vergelijkbaar in het project – zoals wanneer een ander aspect van het project moet worden gepland en gecoördineerd door een aannemer, moeten worden ontmoet en gecoördineerd door andere mensen ook. doen alsof de ene persoon bi-Haycock en dat de andere is een bouwer al een schijn van eenvoud is niet een goed proces dat kan werken in theorie en praktijk niet gelijk.

Huur je jezelf in als aannemer? Ik denk dat sommigen ja zouden zeggen. Dan zijn er die zouden zeggen dat ze ofwel te duur zijn ofwel te traag. Hier zijn wat gerelateerde materialen gebaseerd op mijn bevindingen over een groot aantal projecten:

Ambachtslieden huren zichzelf

Aannemers huren andere ambachten in

Bouwers huren andere aannemers in

Aannemers huren mensen in om te werken. Deze mensen begrijpen meestal niet bij welke processen ze betrokken zijn, en als ze dat wel doen, zijn ze meestal niet gekwalificeerd voor het werk.

Het komt zo vaak voor dat vaklui zelf moeten “up OK”-en wat anderen doen. Er is geen alternatief voor ambachtslieden om grote projecten aan te pakken. Ofwel zitten ze al in het vak voor zichzelf, ofwel zitten ze in het gamma.

Soms is er een gelegenheid waarbij alle partijen (de opdrachtgever en de aannemer) baat hebben bij het gebruik van vaklui van buiten de stad: misschien zijn zij op bezoek of gaan zij verhuizen en is de aannemer of de vakman op de hoogte van deze mogelijkheid en biedt hij aan toezicht te houden. Uitstekende besluitvormers gebruiken hun relaties met vakmensen in hun voordeel.

Het komt zo vaak voor dat vaklui moeten “up OK”-en wat andere vaklui zelf doen. Er is geen alternatief voor vaklui om grote projecten aan te pakken. Ofwel zitten ze al in het vak voor zichzelf, ofwel zitten ze in het gamma.

Een bouwvakker op een groot bouwproject

Een algemene aannemer loodgieter een badkamer

Een timmerman die een keuken verbouwt

Een schilder die binnenwerk doet

Een dakwerker bouwt een huis voor de nieuwe eigenaar

Een loodgieter die waterleidingen installeert

Een klusjesman doet kleine bouwwerkzaamheden

Mensen met verschillende soorten bedrijven, aannemers hebben verschillende gebieden van expertise

In de zakenwereld is er een management dat je samenbrengt of dat je er alleen voor staat. De meesten van ons kunnen de verschillende aspecten van wat we doen mengen uit het oogpunt van talent en ervaring en we moeten realistisch zijn over wat we elk kunnen bijdragen. Ik zeg vooral omdat je sterke punten op sommige gebieden uiteindelijk beter kunnen zijn dan op andere en wanneer dat gebeurt kunnen zich problemen en teleurstellingen voordoen. Dat is onvermijdelijk, vooral als je al een tijdje in dezelfde sector werkt.

Ik heb gemerkt dat de spannendste problemen die ik ben tegengekomen te maken hebben met zeer complexe systemen. Dit is waar mensen de fout ingaan. Ik heb veel werk gedaan waarbij ik een manier moest vinden om een systeem op te lossen en het meer dan eens mis had!

Afgelopen Kerstmis en tijdens Nieuwjaar was ik aan het werk in deze straat en zag een man aan het werk aan de weg. Hij was bezig met oude frames en ik vroeg hem waar hij aan het werken was en wat hij aan het bouwen was. Deze man had speciale spotters schoenen met een echt fantasierijke brede cirkelvormige�� ondernemer soort van split in de zool van de schoen. Elke keer dat hij zijn schoenen gebruikte schoot er een deeltje cement van het oppervlak in een richting die hij niet verwachtte. Toen het de grond raakte vergat iemand het me te vertellen en ik liep uiteindelijk tegen wat cement aan en vond hem liggend in een hoopje beton.

Hij was per ambulance voor zijn leven aan het vechten. Toen ik hem vroeg waarom hij nog niet dood was, zei hij dat hij nog niet neergeschoten was. Hij zou tenminste niet op deze manier sterven. Hoe dan ook, deze man werkte weken en maanden ver van zijn geluk. Zijn werk zou hem nooit iets opleveren. Waarom doet dit een belletje rinkelen? Jij en ik zagen deze man werken omdat we allebei ver van het werk werkten.

Een van de belangrijkste dingen die ik ooit heb meegemaakt, gaf me bijna onmiddellijk te kennen dat deze kerel niet goed bij zijn hoofd was. De jongen moet gek geworden zijn, om nog maar te zwijgen van zijn andere woorden. Hij had duidelijk een ziektekostenverzekering nodig. Iemand moest deze gekke jongen afwijzen! Angstaanjagende situatie is een zeer stressvolle tijd voor mij en mijn familie. Tegen de tijd dat ik naar huis reed had ik de politie op het oke of deze jongen te helpen en vandaag zal ik nooit zelfs maar kijken naar deze plek.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.