Wat is het eerste wat je doet als je elke dag thuiskomt? Of het nu een deken is in de zomer of koffie en crackers voor ’s avonds, velen van ons nemen even de tijd om het tafereel buiten te bekijken voordat we om mam roepen. “Thuis,” horen we papa zeggen. “OOO, thuis is koud.”

Omgekeerd, wanneer we de weg opgaan en de lucht inademen die door onze autofilters is gefilterd en gefilterd, kunnen we genieten van het heerlijke aroma van onze lente- of zomerstoep of parkeerplaats of waar we toevallig ook naartoe gaan. Om eerlijk te zijn vind ik het heerlijk om in de lente te picknicken met mijn hond Max; bladzijden en bladzijden stripboeken door te spitten terwijl we over de grindweg naar de picknick sjokken. Wat een ontspannende manier om een dag door te brengen door je lokale platteland te leren kennen. Misschien wil je in de zomer wel eens naar het platteland gaan en daar een paar dagen doorbrengen. Je kunt altijd naar het strand gaan als je wilt, maar als de zomer niet zo vochtig is, is het bijna een paradijs.

Ja, genieten van de buitenlucht is goed voor de gezondheid. Maar hoe maak je het buitenleven zo comfortabel mogelijk? Ben jij een man die gewoon graag het meisje ziet waar je al een jaar lang van houdt? Wandel in het park, fiets, of rij naar het park om naar de voetbalwedstrijden te kijken. Je moet toegeven, er gaat niets boven een zonnige namiddag doorbrengen onder een palmboom, gewoon de sfeer opsnuiven terwijl je luistert naar de zingende vogels en kijkt naar de blaadjes die draaien, in de volle wetenschap dat je er die dag maar een paar gaat zien. Wat dacht je van kamperen? Je moet vrij hoog kunnen zitten om de beren van dichtbij te kunnen zien, anders word je geplet als een insect in een tapijt. Komt het bij je op dat een tent misschien handig is om te hebben? Het is niet alleen voor je picknick elk weekend in het bos, het voorkomt dat je nat wordt of verbrandt door de zon. Vergeet niet een jas en Gore-tex binnenkleding mee te nemen en je bent klaar om te gaan.

Jasje gedragen met een sweatshirt, t-shirt of shirt met lange mouwen

Houdt je warm en comfortabel, ongeacht de temperatuur. Het houdt het vocht weg van je huid en geeft je een beetje UV-bescherming.

Als je een meisje bent en je wilt het roze in je laten zien, geef dan een paar grafische t-shirts met bloemendessin aan een meisje dat weet wat ze wil! Onverklaarbaar, je bent nog steeds een meisje, en niemand zal ooit het verschil weten! Het is nog meer een verrassing voor je man, dat wel! Veel mannen zijn gewoon hongerig naar een shirt om zijn eigen te noemen, en deze zullen niet teleurstellen.

Houd je warm en knus op die kille avonden door achterover te leunen op je zitzak, met kussens die passen bij je outfit en de omgeving. U zult al snel als een klein kind in uw zitzak wegkruipen, terwijl de regen blijft gieten, en de stemmen om popcorn roepen, en het autodonder over uw hoofd raast – u kunt de auto’s bijna horen passeren en denken dat u eigenlijk met ze mee zou moeten gaan. Nu kunt u met uw eigen gevoel voor stijl pronken, zonder dat men u vraagt of u “de juiste look” hebt.

Buitenspeelgoed

Strandparasols

Modevezels smelten samen tot een strand-perfecte stijl. Je garderobe is een beetje gewaagd geworden, en je trekt de aandacht naar een exotische vakantiebestemming. Met de zon die in het zand baadt en de zee die voorbij raast in lichtzwaard-vormige koplampen, trek je vast en zeker de aandacht naar je prachtige strandoutfit. Vergeet niet een voordelige parasol mee te nemen voor uw strandervaring. Reeksen levendige, zongebleekte strandlakens zijn geweldig om je af te drogen na je verfrissende duik, en parasolframes zijn net zo. Ze zijn compact en draagbaar, dus je kunt ze meenemen naar het zwembad of het strand (ja, zo draagbaar zijn ze). Wanneer het tijd is om de hond uit te laten, gooi je de handdoek over je schouder en stap je op de drukke, zonnige dag. Uw strandparasol beschermt u tegen de regen en UV-stralen, zodat u naar buiten kunt en niet bang hoeft te zijn nat te worden.

Wanneer u een handdoek uitzoekt om boven uw badkuip te hangen, kan het zijn dat u de handdoek zelf in het water wilt gooien om hem op zijn plaats te zetten. Een paraplubak zal helpen om de paraplu op zijn plaats te houden wanneer u uit de douche stapt. Het is ook handig om een paraplu te hebben met een klittenband, zodat u uw paraplu gemakkelijk kunt aanpassen aan verschillende hoogtes. Een spanband is ideaal voor een hoogte van 10-15 inch.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.