Enkelbandjes

We shoppen wat we willen, op de een of andere manier. Maar, in onze tips en adviezen proberen we het praktisch en slim te houden, zodat je er niet uitziet als een buitenhuisje.

Bohemian accessoires waren in het verleden geen modeontwerpers op het scherp van de snee, maar worden dat steeds meer. Er zijn talloze mogelijkheden om uit te kiezen. We zien tribal Prints gecombineerd met abstracte handgeschilderde patronen, doordrenkt met verschillende soorten materialen om mooie, draagbare stukken te creëren.

Versterk je Indie-stijl met een aantal van deze suggesties.

Handtassen zijn een zeer belangrijk onderdeel van je outfit en verdienen wat specifieke aandacht. Streef altijd naar de perfecte textuur, proportie, grootte en vorm. Iets met zinnige vormlijnen kan je totale look vereenvoudigen. Probeer ook iets te vinden dat voor meerdere gelegenheden geschikt is. Een draagtas met verschillende functies kan een geweldige optie zijn. De grootte is van vitaal belang en u zult een tas willen die groot genoeg is om al uw rommel in op te bergen. Hij moet ook praktisch zijn. Niet alleen voor festivals, een iets grotere versie kan ook gebruikt worden voor vakanties en sport. Accessoires kunnen samen met je grote tas de aandacht trekken. Probeer eens iets met ongewone vormen zoals harten of sterren.

Waarom probeer je geen chique koerierstas in gedempte kleuren zoals blauw of grijs? Combineer hem met een aqua rok van een goed gesneden jurk om dit mannelijke kledingstuk te benadrukken.

Normaal gesproken is een formele jurk met een op maat gemaakte top of knopen ideaal voor deze specifieke look. U kunt ook een blouse proberen die is ingestopt en een kleine kraag heeft.

Dit type outfit is ook een geweldige manier om je gelaatstrekken te benadrukken. Korte, welgevormde gezichten staan geweldig bij deze stijl, maar als je genoeg lengte hebt, kun je deze look ook trekken.

Of je nieuwe Boho tas bij je outfit past, hangt af van de look die je wilt creëren. Het belangrijkste is om een functionele tas te vinden die je silhouet kan veranderen om het gewenste effect te creëren.

Dat was het voor dit artikel. We hopen dat het je een beetje inzicht geeft in de vereisten voor en de dingen waar je op moet letten als je begint met het creëren van je eigen Boho Chic Style.

Lees meer:
Edelstenen ring
Edelstenen hangers

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.