Wimperlifting in een med spa of dagspa wanneer de wimper te kort is, is een gangbare praktijk. Patiënten die wimpers willen die er mooi uitzien en natuurlijk aanvoelen, worden speciaal voor deze procedure behandeld.

De procedure houdt in dat een medicinale oogoplossing wordt aangebracht op de schaarse haartjes op de oogleden. Deze oplossing stelt de technicus in staat de wimpers te liften zonder het risico te lopen dat de hoofdhuid wordt verwond.

Voordelen van een wimperlift met visine

Het is gunstig voor veel patiënten om hergroei te overwegen. Veel patiënten hebben wimpers die:

Te kort voor comfort

Te breed

Te wrang

Gebrek aan kleur of dikte

Grof, hard orply

Het moet zo dik mogelijk zijn

Hij moet glanzen, voller zijn of een subtiele kleur hebben Kleurverschillen of tinten

Het moet goed geconditioneerd zijn

Hij moet gezond zijn en mag geen breuk of beschadiging vertonen aan de punt

Dus, zult u zich afvragen, hoe kan een wimperlift in een dagbehandeling worden uitgevoerd? U kunt de procedure in ongeveer een uur in een dokterspraktijk laten uitvoeren. Veel spa’s maken echter gebruik van een procedure die plaatsvindt in een faciliteit die speciaal is ontworpen voor wimperlifting. De wimper extensions faciliteit zal in staat zijn om een dienst die geen andere plaats is in staat om te bieden, in een omgeving die speciaal is ontworpen voor wimper extensions onderhoud en behandeling. U kunt de wimper extensies gedaan op uw wimpers thuis, maar je zult in staat zijn om ze te laten doen in een omgeving die is Di verzorgd en ontsmet, zodat ze goed worden verzorgd in een steriele en veilige omgeving.

Hoe begin je aan het wimperverlengingsproces?

De eerste optie is het gebruik van een wimpervergrotingsstaafje in de wimperlijn dat net zo is als het staafje dat wordt gebruikt om de wimpers te krullen. De wimperversteviger wordt onder de wimpers geplaatst en zorgt ervoor dat de wimpers worden gelift, verlengd en gekruld. Het is echter belangrijk om een goed merk wimperverstevigingsstaafje te kiezen, omdat de goedkope wimperverstevigingsstaafjes mogelijk niet zo effectief werken.

Een andere optie is het gebruik van een wimperkruller, die vergelijkbaar is met een krultang. Dit gereedschap helpt om de wimpers vorm te geven en kan ook binnen de wimperlijn worden gebruikt. Met een wimperkruller kun je de wimpers krullen voordat je de mascara aanbrengt.

Hoe breng je de mascara aan?

Begin bij de bovenste wimper en breng de mascara aan in een zigzagbeweging. Zo bedek je de wimpers aan de onderkant van het ooglid.

Breng op de onderste wimpers eerst mascara aan met een plat borsteltje en draai vervolgens het borsteltje naar boven om de wimpers van een laagje mascara te voorzien. Het is belangrijk om het borsteltje in een zigzagbeweging te gebruiken, zodat de wimpers lichtjes bedekt worden met de mascara.

Hoe kies je de perfecte mascara?

Het is belangrijk op te merken dat het vinden van de perfecte mascara een heel individueel proces is en afhangt van de persoon. Sommigen zullen de voorkeur geven aan waterproof mascara, terwijl anderen het zware gevoel dat mascara geeft niet prettig vinden. Bovendien zijn waterproof mascara’s aan de dure kant, maar ze zijn erg voordelig als je vet haar hebt, omdat ze de vettige resten verwijderen die in het haarzakje achterblijven, waardoor het haar minder snel in model hoeft te worden gebracht. Aan de andere kant, merken zoals ondergetekende gebruiken een waterproof formule, die waterbestendig zijn en lichter aanvoelen op het haar, maar ook hard zijn. Ze kunnen gemakkelijk worden verwijderd met een make-up remover en dat is over het algemeen alles wat er nodig is voor de verzorging van je wimpers.

Lees meer:
Eyelash
Voedingssupplementen kopen

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.