rond Orange County, USA. Een plek waar je zowat alles kunt vinden. Het enige wat u misschien moeilijk zult vinden is de juiste haarsnit of kleur voor u.

Onze kapper biedt een goede variëteit aan zowel heren- als dameskapsels. Kinderen zijn welkom bij zowel de ouder als de niet-ouder met hun eigen kapsel. Wij hebben zowel een vader- als een dochterkapsel in onze salon. Wij zijn trots op zowel onze uitstraling als de kapsels waar onze klanten gebruik van maken.

je manen met stijl.

Het is er altijd schoon. Als je iemand wilt spreken tijdens je afspraak, is er altijd een spiegel tussen hen in. Ook als je voor een knipbeurt komt, is de stylist vrij beschikbaar. Als je niet tevreden bent dan spreek je dat gewoon uit als het belangrijk is. Ons uiterlijk is ook belangrijk, dat begrijpt u.

hoge kwaliteit van haar

professionele uitstraling

hoge kwaliteit van dienstverlening

Cool Cat kapper is echt een van Orange County’s best bewaarde geheimen. Geen wonder dat zovelen genieten van het gemak van de kleine winkel.

Ons afspraaktarief is vriendelijk voor beide partijen. U kunt eenvoudig genieten van een sessie met uw favoriete styliste of eenvoudig uw haar en nagels laten doen.

Wij bieden zowel haarkleuring als een complete haarverzorging aan. De stylist meldt u direct als er verstoringen zijn in de haarsnit. De door u gekozen mate van kleuring wordt strikt door u geadviseerd. Alleen een professionele haar colorist zal u adviseren over de kleuren die u heeft. U kunt kleuren vermijden die uw lokken kunnen beschadigen door uw haarstylist te boeken. De stylist zal conditioner aan uw haar toevoegen en u betere instructies geven over hoe u uw kleur moet verzorgen.

Orange County haarkleuring is een geweldige ervaring. Voel je verwend en ontspannen terwijl je je haar voor de eerste keer laat kleuren. Je krijgt een geweldig uitziende haarkleur. en Glowd by J club is een zinderende nieuwe haarkleuringslijn vanasticas een leider in de haarindustrie. Hoewel de nieuwe haarkleurlijn nieuw is, zijn gebruikers vanaf de eerste dag lovend over de haarkleurlijn.

Kies een haarkleur die bij je past. Wees uniek. Kies ervoor om je haar te kleuren buiten je gebruikelijke normen. Wees uniek op de beste manier die je kunt. Haarkleur kan je volledig transformeren.

ena. Elke kleurmethode zal verschillende vereisten hebben. Sommige vereisen meer tijd, andere meer geld. U moet degene kiezen die u wilt.

vreedzaam. Zolang je niemand kwaad doet, mag iedereen zijn haar kleuren.

coaching. Een haarstylist kan een vriend of een kruk zijn voor iemand die op zoek is naar geweldige kapsels. Wees voorzichtig met iemand die te graag misbruik maakt van je zwakte.

Conditioneer elke dag met een rijke dagelijkse conditioner. Als je zin hebt om je haar te harsen, doe het dan niet. Harsen na het douchen, wanneer je huid van nature zachter is, is veel gemakkelijker en geeft een veel beter kleurresultaat.

Eet voedsel dat je haar helpt groeien. Ga met andere mensen om wanneer u kunt. Probeer nieuwe voedingsmiddelen uit, zodat u gezonder gaat eten.

Neem een massage. Het voelt heerlijk en het helpt de bloedsomloop. Masseer je hoofdhuid dagelijks dertig seconden.

Zorg ervoor dat je je haar goed wast. Een zachte shampoo zal veel beter werken. Volg de instructies.

Probeer geen haar te kleuren dat aan de uiteinden is geknipt. Je haar zal anders reageren op hitte en chemicaliën en dit kan de look waar je voor gaat ruïneren.

Volg de instructies van de fabrikant zorgvuldig op. Kleur kan moeilijk te verwijderen zijn.

Blijf bij basiskleuren. Natuurlijke of seizoenskleuren moeten de eerste weken vermeden worden.

Experimenteer de eerste paar weken met kleur. Misschien bent u bang voor verandering, maar het is het waard om geduldig te zijn. U zult er na een tijdje aan gewend raken.

Gebruik de kleur één keer en verander hem later eventueel in een andere tint. Maak het niet te zwart en niet te wit. Je zult veel plezier hebben met kleur.

Neem een vriend of een vriendin mee als je een weekend weg bent. Iemand kan je helpen beslissen met welke kleur je gaat.

Als u naar een kapsalon wilt gaan, zijn er nu veel etablissementen die u helpen met het stylen van uw haar. U hoeft zich geen zorgen te maken over het kapsel van iemand anders terwijl u daar bent.

Kleur je haar niet te vaak. Te veel tinten kan je er onnatuurlijk uit laten zien. Af en toe is prima.

Volg de instructies zorgvuldig op. Begin met de donkerste kleur die de kleurspecialist je gegeven heeft en werk zo naar de lichtste kleur toe. Op deze manier zie je de highlights die mogelijk zijn. Je bent nooit ver van kaal worden Dit is je haarkleuring.

Je kunt wel kaal worden, maar de wenkbrauw adertjes die zijn echt donker. Maar maak je geen zorgen want die zijn er niet.

Zorg ervoor dat je gezond eet je haar foundation Zorg ervoor dat en touch up twee keer een paar keer per dag.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.