Kapsel de afgunst van miljoenen mensen over de hele wereld, het haar van uw imago is een van de belangrijkste elementen van uw stijl. Zeg vaarwel tegen dof en slecht uitziend haar en welkom in het nieuwe tijdperk van het kappersvak – het tijdperk van Image Hair Style.

Het kiezen van een Image kapsel betekent niet dat je de laatste rage van het knippen van je haar als een bob te volgen. In feite is het een eenvoudige verklaring van het feit dat kapsel moet eenvoudig, elegant en moet het ware beeld van je vertegenwoordigen. Image kapsel ongetwijfeld is gekomen om de standaard van schoonheid te definiƫren.

Dus, bent u iemand van de beeld-bewuste mensen? Dat hoeft niet, want deze stijl is niet nodig. De bob kapsel werkt voor bijna alle mensen. Het is geweldig voor vrouwen met dik en golvend haar. In feite is deze stijl geschikt voor bijna alle haartypes. Een woord van voorzichtigheid is echter wel nodig. Je moet niet vergeten dat bob niet het gereedschap van een stylist is. Het is dus niet verstandig om achter het chroom te gaan zitten, zoals bij de eigenzinnige schaar in de kapsalon.

Er zijn verschillende soorten bobs. Bijvoorbeeld, de dubbele bob is een populaire stijl. De eerste bob strengen zijn geknipt op dezelfde diepte als de tweede bob strengen. Deze diepe bob vorm snijdt een asymmetrische look. Het is niet zoals een buzz cut. De bob wordt geknipt van de voorkant van de hoofdhuid naar de achterkant om een ruwe, no-nonsense look te geven.

Een andere stijl is de halflange bob. Hier wordt de basis van het haar verlengd door middel van zijscheidingen. Het voorste deel van de bob wordt geleidelijk naar beneden gedraaid om een plank te vormen met de look van haar dat langs de achterkant naar beneden valt. De twee resterende bob secties worden door de planken gehaald om een gladde look te creƫren. De gladgestreken laatste, de achterkant wordt met hetzelfde doel doorgeharkt. Deze stijl is bedoeld om het gezicht te omlijsten zodat het een zeer stijlvol en elegant kapsel is. Je kunt gemakkelijk van haarstijl veranderen door naar de kapper te gaan

De allernieuwste bobcoupes zijn de bob flat ironed enStyler. Deze stijlvolle bob cuts zijn voorzien van alle nieuwe technologie zoals infra-rood en elektrolyse. Deze zijn veilig voor uw haar zodat u uw haar kunt kleuren en permanenten op hetzelfde moment. Deze zijn ook ideaal voor vrouwen met krullend of golvend haar. Als je steil haar hebt, zul je toch bepaalde delen van je haar kunnen stylen die bij krullend haar zouden ontbreken. De nieuwe styler wordt geleverd in een handige ijzeren strips die overal mee naar toe kunnen worden genomen en dat die pins recht. Deze strips zijn uiterst handig om mee te nemen of uit te pakken en later te gebruiken op je haar.

Lees meer:
Herenkapper Rotterdam centrum

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.